Видео

Погледнете како ги буди: На босанските полицајци скоро им застана срцето (видео)

Администраторите на Фејсбук страницата „Мерцедес Фан Клуб Херцеговина“, објавија снимка на која се гледа дека дури и кога спијат полицајците има некој кој се грижи за ситуацијата да не излезе од контрола.

Совесниот граѓанин ги затекнал како полицајците заспале во службениот автомобил. За да не излезе ситуацијата од контрола, тој стегнал на свирката и експесно ги разбудил.

Не е познато каде и кога е направена снимката, но насмеа многумина на друштвените мрежи.

Ovako se bude uspavani policajci ???

Posted by Mercedes Fan Klub Hercegovina on Dienstag, 23. Januar 2018

To Top