Видео

Госпоѓата сака да „меша“, а тој малку се занесе…(видео)

Овој „огнен“ танц бил одигран пред очите на публиката, за време на некоја локална забава.

Meanwhile Happening Right Now At A Childrens Party

Posted by Gossip Mill Nigeria on Sonntag, 30. April 2017

To Top