Бившата порно ѕвезда против кечерите – еве кој плачеше на крајот

Бившата порно ѕвезда Миа Калифа своевремено се нафрли на Ронда Роуз и нејзиниот неминовен премин од мешани боречки вештини во кечери, тврдејќи дека нема почит кон овој спорт и дека кечерите се само срам.

A post shared by Mia K. (@miakhalifa) on

На тоа возвратија кечерите и ја повикаа Калифа на пресметка во рингот, која таа веднаш ја прифати. Во рингот ја повика Тандер Роуз, па тааучествуваше во борба во Тексас. Таа влезе во рингот и играше лик на спортска новинарка која кечерот Џо Рајан го нарече „џиновско, влакнесто дете“.

A post shared by Mia K. (@miakhalifa) on

Рајан во рингот обожава да се размафтува со својот „бионички пенис“, а кога ја повика Калифа да го допре, таа не го прифати предизвикот. Тогаш започна борбата во која Рајан со својот пенис успеа да го победи својот противник, а Миа на крајот од борбата плачеше над неговото тело на песната од Мараја Кери, I Will Always Love You.

Еве како изгледаше сето тоа режирано шоу.

A post shared by Mia K. (@miakhalifa) on

A post shared by Mia K. (@miakhalifa) on