По принципот „направи сам“: Направете си прекрасна столна ламба од бетон


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Базирана на принцип на лед осветлување, оваа столна ламба одлично може да се вклопи во вашиот ентериер. Креативноста во служба на практичноста.