Пиво и јога – што ви треба повеќе?


Кој ќе освои трофеј во Бундеслигата, а кој ќе испадне од Премиер лигата!?


Комбинацијава е магнет за многу лондончани. Што мислите, дали би оваа дисциплина би „запалила“ и кај нас? Само, да не испадне повеќе на пиво да се фрлиме… 😀