Пијан сељак му мочаше на оградата пред сопругата и децата – таткото брзопотезно го отрезни


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Газдата, со својата сопруга и децата позади него, очигледно на работ на трпението, упорно го убедуваше пијаниот сељак да му се мафне од нивниот имот и да не моча на оградата. Пијаниот глупак беше инаетливо безобразен и провоцираше, па брзо си ја научи лекцијата.