Петте најдобри дриблери на сите времиња – дали се согласувате со овој избор?

21 Sep 1970, Los Angeles, California, USA --- Original caption: Picking Up the Ball. Los Angeles, California: Brazilian star soccer player Pele (10) rushed in to pick up the ball before Guadalajara, Mexico, player R. Estrada (left) can get to it, during the first half of the Santos-Guadalajara game here Sept. 20th. The game, part of the International Soccer Football Championships, was won by the Brazilian team, 2-1. --- Image by © Bettmann/CORBIS

Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Од Пеле, преку Марадона, Роналдо и Роналдињо, до Меси, таа е легендарната фантастична петорка на најдобри дриблери според овој видео избор. Дали се согласувате или не? Ставовите и мислењата слободно во коментари.