Вебкафе

Ова го има само на Балканот: Имаат најмногу освоени бодови, а се на 4. место на табелата

Во третата фудбалска лига во Босна и Херцеговина, екипата на Љубушки има најмногу освоено бодови, после 20 кола тие собраа 46. Нормално е кога екипата има најмногу и да е лидер на табелата, но тука не е така.

Љубошки и покрај најголемиот број освоени бодови се наоѓа на четвртата позиција. Тоа е така затоа што оваа екипа нема право да игра во втората лига поради немањето соодветна инфраструктура, па за нив во овој момент максимална позиција е четвртата која не води во ранг погоре.

To Top