Ова е ненормална младина: Малолетна велешанка тепа своја врсничка, другите деца снимаат (снимка)

Вознемирувачко видео на кое девојче од Велес е жртва на напад од нејзина врсничка е споделено на социјалните мрежи, а снимено од нивни врснички кои гледаат од страна.

Додека 12-годишното девојче низ солзи моли за помош од својата мајка по телефон, нејзината врсничка ја кубе и ја удира сѐ додека не се појават возрасни минувачи кои се вмешуваат да ја спасат. Останатите девојчиња кои го следат целиот настан во близина наместо да ѝ помогнат го снимаат целиот настан и се смеат.