Опасно ниски прелетувања на авиони (видео)


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Опасно ниски летови на авиони од кои се леди крвта. Замислете нешто олку големо да ви помине над вас, буквално, со огромна брзина.