Славни

Олимпискиот шампион Дејли си плетеше на трибините во Токио

Додека го гледаше женското финале на скокови во вода во дисциплината 3 метри, и самиот олимписки шампион во скокови во вода, Британецот Том Дејли си плетеше на трибини и стана хит во Токио.

To Top