Вебкафе

Одење на чколија како газда: Школските подзинаа кога го видоа неговиот Ламборгини

17-годишен средношколец реши да оди на училиште со својот луксузен Ламборгини (една од неколкуте екстра скапи коли кои ги има во гаражата), а школските не знаеја дека поседува таков лепотан, оти дотогаш одел пеш до школо. Кога го видоа, подзинаа. Половина се восхитуваа, половина беа љубоморни, а сите сакаа да поседат и да го сетат машинчето како грми.

Advertisements
To Top