5-ка за креативноста: Видете што прави професорот со своите ученици пред секој час!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Бери Вајт Џуниор, наставник по литература во Ashley Park PreK-8 училиштето од Северна Каролина стана светски популарен откако видеото на кое се гледа како се поздравува со секој ученик инстантно ја заврти планетата земја.

Тој вели дека се чувствува изненаден од виралноста на видеото, и дека тоа е прекрасен дел од часот за него. „Им давам на учениците момент во кој сигурно уживаат“.