Од верска школа до фотомодел – таа е Ники Амато


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Ники Амато е Американка со азиски корени, родена во Оклахома Сити, каде посетувала христијанско училиште за девојчиња, а денес е суштинска спротивноста во појавна смисла на она на кое се обидуваа да ја научат таму.

A photo posted by Nikki Amato (@bodybynixx) on

Живее и работи во Лос Анџелес, каде има сопствено фитнес студио. А нема проблем и со позирање и разголување пред објективите. Инстаграм е најдобар сведок и доказ за тоа.

A photo posted by Nikki Amato (@bodybynixx) on

A photo posted by Nikki Amato (@bodybynixx) on

A photo posted by Nikki Amato (@bodybynixx) on

A photo posted by Nikki Amato (@bodybynixx) on

A photo posted by Nikki Amato (@bodybynixx) on

A photo posted by Nikki Amato (@bodybynixx) on