Авто мото

Од култниот бренд Harley-Davidson пристигнува првиот електричен брзинец

Култниот производител на мотоцикли „Harley- Davidson“ го претстави својот прв електричен мотоцикл наречен „Live Wire“. Машината поседува импресивните перформанси, напредната технологија и ексклузивниот изглед.

Со едно полнење овој мотоцикл може да помине околу 235 километри, а батеријата од 0 до 100% може да ја наполните за само 60 минути.

Од 0-100 Км/ч, „Live Wire“ забрзува за импресивни 3 секунди. Почетната цена на овој електричен мотоцикл ќе биде околу 30.000 долари.

Advertisements
To Top