Жешко

Обожавателка на Меси „левел“ Сузи Кортез

Бившата Мис Бум Бум, Сузи Кортез, е една од најстрасните и најпосветени обожавателки на фудбалската ѕвезда Лионел Меси.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝙎𝙪𝙯𝙮 𝘾𝙤𝙧𝙩𝙚𝙯 (@suzycortezoficial) on

Сузи ја посвети на Инстаграм голотија и славење на ликот и делото на аргентинскиот фудбалер, па таа често позира во неговиот дрес.

Сега отиде чекор подалеку и го тетовира лицето на Лео Меси на дното на стомакот, нешто над најинтимниот дел од телото. Сите оние кои го делат обожавањето на Меси се воодушевени од тетоважата, а ова е веќе втора декорација што таа му ја посвети на својот сакан фудбалер.

Тој ја блокира на Инстаграм пред долго време.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝙎𝙪𝙯𝙮 𝘾𝙤𝙧𝙩𝙚𝙯 (@suzycortezoficial) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝙎𝙪𝙯𝙮 𝘾𝙤𝙧𝙩𝙚𝙯 (@suzycortezoficial) on

To Top