Објавен трејлер за „Bombshell“ – новиот филм со Роби, Кидман и Терон


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Новата драма со наслов „Bombshell“, во која играат трите славни ѕвезди на холивудското актерско небо – Марго Роби, Шарлиз Терон и Никол Кидман, го доби првиот трејлер.

Иако најавното видео има недостаток на дијалог, но не и на непријатно чувство помеѓу трите главни улоги, Терон, Кидман и Роби. Филмот базиран на реален скандал го очекуваме во декември 2019-та.