Новиот Cadillac од Трамп – ѕвер во елегантно руво (видео)


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Меѓу припадниците на Тајната служба (Secret Service) познат како The Beast, новиот Cadillac One, надоградена нова верзија на претседателското службено возило кое го користат претседателите на САД, кое е направено за новиот прв човек на САД, Доналд Трамп, ќе биде пуштено на асфалтот точно на денот на неговата инаугурација. Еве која моќ крие овој ѕвер под својот елегантен изглед.