Норвежани ги реметат General Motors и тоа јако


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Откако ја видоа Супербол рекламата на General Motors со Вил Ферел во главна улога, Норвежаните решија на Американците да им покажат уште колку (електрични) фурни леб имаат да јадат за да ја стигнат токму Норвешка. Стварно јак ремет.

Еве ја американската реклама.

Еве го норвешкиот „одговор“.