Ниту хидрауличната преса не му може ништо на овој материјал


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Адамантиум е измислена легура која е популаризирана во стриповите на Marvel, особено од страна на Вулверин бидејќи неговите остри канџи беа направени од овој неуништив метале спој. Еве како помина „адамантиумот“ во дуел со хидрауличната преса. 😀