Неславен крај на новите продолженија од „Беверли Хилс“


Дерби до Дерби! Комплетен фудбалски викенд ↓↓↓


По прикажани само шест епизоди од новите продолженија на некогаш најпопуларната тинејџерска серија „Беверли Хилс 90210“, кои беа најавувани со голема надеж и очекувања за успех, „Фокс“ објави дека ќе заврши со снимањето после една сезона.

Фановите на серијата беа возбудени од враќањето на нивните хероите на малите екрани, откажувањето на новите сезони најмногу го растажи актерите кои се вратија во полн состав.

Сепак, рејтингот на серијата не беше задоволителен, па телевизијата го откажа понатамошното снимање.