Најстравичните нокаути во UFC


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Кога ударот ќе го погоди вистинското место во рамки на една UFC борба, нокаутот е неизбежен и стравичен. Еве го изборот на најопасни нокаути во историјата на UFC.