Вебкафе

На водоинсталатерот му понуди орален секс, сето тоа уредно снимено на камера

Млада девојка повикува водоводџија, а услугата за завршената работа планира да му ја плати „во натура“. Звучи како почеток на некоја порно сцена, но станува збор за своевиден социјален експеримент за кој е заслужен YouTube каналот  To Catch A Cheater.

За време на снимката, повеќе соблечена отколку облечена млада и провокативна женска се обидува да го заведе водоинсталатерот кој не ни насетува дека го снимаат на скриена камера додека се обидува брзински да го поправи одводот и само да го снема од куќата. Колку е снимката автентична, кога таквите работи се секогаш предмет на расправа, публиката и понатаму не можат да се договори. Сепак, снимката стана хит.

„Штотуку го злоупотребувавме мојот дечко на работа, но многу сум среќна, добро завршена работа“, рече девојката која ја „најми“ екипата за да дознае дали нејзиниот дечко ја изневерува. Независно дали снимката е автентична или е местена, има различни коментари, а многумина девојката ја вреѓаа со погрдни зборови и ја нарекуваа „луда кучка“.

To Top