Видео

Му прпаше на „Професорот“ од страна, па си ја доби лекцијата пред сите

Грејсон Бушер е познат како „Професорот“ на терените за баскет. Особено е опасн „еден на еден“. На едно теренче, за време на една баскет партија, се најде еден батка да му прпа од страна и да му „сере“ цело време за стилот и вештините. Падна кладба на 100 долари ако успее да го победи „Професорот“, ако не, никому ништо. Следуваше лекција по баскет.

To Top