Мора да ја чуете: Српскиот кандидат за претседател Бели има интересна песна за кампањата

Откачениот кандидат за претседател на Република Србија, Љубиша Прелетачевиќ Бели е познат по своите необични настапи, а сега ја објави песната со која ќе се промовира во претседателската кампања.

Како што тоа обично бива со живите пародии, Бели одлучи да направи песна по примерот на hype песните од осумдесеттите години на минатиот век, а и спотот е симпатичен, исто така, вкоренет во старите времиња на рудиментираните графички анимации.