Моментот кога морето го прекрши на два дела ова пловно чудовиште


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Бродот МВ Арвин е произведен 1975 и до пред некој ден се уште беше во служба.