Многу жени можат „вода да му носат“ со вакво „деколте“


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Друже бе, што потискаш толку длабоко во себе и си го правиш ова. Исплачи се, ќе ти помине. А да, името – Валдир Сегато. Тешка синтол будала.