Мислеше дека најдобриот другар спие со сестра му, па целосно откачи


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Непишано правило меѓу машките пријатели е дека никогаш не треба да се плеткаат со сестрата од другарот. А токму оваа непишана догма беше инспирација за еден YouTube корисник да направи јака местенка.

Во намерата да направи уште една местенка за својот пријател Макс, Џоел познат како JMX одлучи да исценира секс со неговата сестра. Постави неколку камери во собата, легна со девојката во кревет и чекаше да се појави Макс, кому еден друг пријател му дојави дека Џоел и сестра му имаат секс.

Еве ја и претходната бесна местенка на другарите, во која беше вклучена девојката од едниот.