Улична одмазда: Беозбразниците ја малтретираа велосипедистката, па го добија заслуженото


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Снимката која ја сними мотоциклист со својата камера на заштитниот шлем прикажува како група градежници во комбе најпрвин ја реметат велосипедистката влегувајќи во нејзината велосипедска патека за движење, а потоа почнаа и да ја провоцираат и да дофрлаат недолични муабети.

Набрзо после тоа, кога тие застанаа, следуваше одмаздата. А мотоциклистот само им дофрли дополнително дека се ѓубриња кои го заслужија тоа.