МекГрегор се чалами со часовник од 1 милион долари


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Познатиот ММА ирски борец Конор МекГрегор изгорен е да го покажува и да се фали на социјалните мрежи со неговото материјално богатство, а социјалните мрежи и светските медиуми со денови јавуваат за неговиот часовник.

МекГрегор платил повеќе од милион долари за својот нов часовник.

Часовникот наречен Baguette Astronomia Tourbillon е произведен од Jacob & Co. Часовникот се состои од 342 дијаманти и огромен сферичен дијамант со 288 фасети што рефлектираат светлина.