MCT со новитет – луксуз за левата рака од 56.978 евра

Швајцарскиот луксузен бренд за часовници MCT ќе го лансира на пазарот новиот врвен MCT Dodecyl One D110.

Станува збор за часовник, што е базиран на скај-фај куќиште и има пречник од 43 милиметри во кој е додаден дигитален индикатор под бројчаникот. Покрај тоа, овој модел е совршен механички часовник.

Титаниумската верзија од овој часовник ќе биде по цена од 51.373 евра, додека комбинацијата од титаниум и розе злато ќе чини 56.978 евра.