Кога малиот ќе ја дофати машинката за стрижење – следува урнебес (видео)

Децата често добиваат луди идеи во врска со нивниот стил, а нивниот контакт со машинки за шишање, најчесто завршува лошо.

Во оваа компилација има неколку деца кои што решиле да го променат својот изглед и сами да си направат фризура, а резултатите се стилови кои што ретко кој би сакал да го има на глава.