Мажите зјапаа, жените љубоморни: Овој задник ги направи сите кавги на бензиската

Местенката ги вклучува новите хеланки на убавицата која требаше да им наполни бензин во автомобилите на една бензиска станица. Но, задницата од хеланките беше иницијатор на многу кавги кои се случуваа во автомобилите додека мажите зјапаа, а жените беа отворено љубоморни.