Вебкафе

Македонија одозгора – спектакуларни глетки на македонските убавини

30-минутно фантастично „возење“ над македонските убавини, градови, села, природни пејзажи и многу други нешта кои Македонија ја прават прекрасна и привлечна дестинација и за странски посетители.

To Top