На бразилски начин


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Кај нас описно ја викаме „Да не падне топката“. Оваа игра е многу популарна по бразилските плажи. А оние кои ја играат се вистински мајстори со топката.