Мајтап: Ако ти сака душата алкохол


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Брат, лекаров ми рече многу да пазам на здравјето периодов со коронавирусот, ама не го прашав дали смеам да пијам алкохол.

Брат, ако ти сака душата алкохол, почети ја.

А ако не ми бара?

Пак почести ја, може е срамежлива.