Вебкафе

„Мачки и домино“ – еве што се прави кога си во карантин дома и ти е досадно

Ако немате попаметна работа дома, а имате мачка или мачки, пробајте некој ваков експеримент (иако овие мачкиве од видеово делуваат како „платени актери“ кои знаат што да прават).

Advertisements
To Top