Вебкафе

Луксузен погреб од 4.000 долари – ама не за починат човек

Газдата на кучето кое го викале „Капетан“, откако тоа починало, сметал дека нивниот миленик заслужил луксузен погреб на ниво како за рамноправен член од нивното семејство.

За таа цел, му организирал погребна поворка и закоп чиј вкупен аранжман достигнал цена од луди 4.000 фунти.

Ковчегот од кучето бил транспортиран до неговото последно почивалиште со кочија и со лимузина.

Advertisements
To Top