Луѓето во небо гледаа со неверување: Видете што направи овој пилот (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Американската морнарица го оцени како „неприфатлив“ хуморот на својот пилот, кој на небото исцрта џиновски пенис со леталото за време на вежба.

Жителите на малиот град Оканоган, во државата Вашингтон со неверување гледаа како еден воен авион од блиската база почна да прави необични маневри на небото, кои на крајот дадоа многу интересна слика.

Моранаричкото воздухопловство го осуди ваквиот чин на пилотот и истакна дека ваквиот маневар „не спаѓа во стандардна обука“.