Луди патишта: Опасни, а нужни – по нив се вози само кога се мора (видео)


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Во продолжение, на видеото, можете да дознаете нешто повеќе за некои од најлудите патишта на светот. Од преполни со дупки, до патишта кои исчезнуваат два пати во денот – на овие делници кога се вози ви застанува здивот.