Луди фотки: Антиуметничката страна на уметничкото лизгање


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Уметничкото лизгање е преполно со сцени и глетки кои не се баш уметнички и естетски како потезите со кои импресионираат уметничките лизгачи. Секако, станува збор за фаците на лизгачите кои ги прават во моментите кога изведуваат некој сериозен и комплексен потег.