„Летечка нога“ од вртење – удар од милион долари


Што ќе се случува во последното коло во Серија А, Ла Лига и Лига 1


Кевин „Замолкнувачот“ Белингон во животна форма и издание со удар од вртење од милион долари. Му даде „точка“ на противникот.