Летаа пердуви: Васко Ефтов VS Сашо Тасевски – интервју кое мора да видите

Дополнително, реакциите на Фејсбук профилот од актерот и сегашен директор на Драмски можете да ги видите ТУКА. А сега – интервјуто кое Тасевски демонстративно го напушти во еден момент. (Подолу имате и исечоци, ако не ви се гледа цела емисија).

Исечоците.