Спорт

Легендата на забивањата Винс Картер си ги коментира неговите 10 најдобри „закуцувања“ во кариерата

НБА легендата со личен коментар и кратки објаснувања за неговите 10 најдобри забивања во рамки на неговата професионална кошаркарска кариера.

To Top