Легендата Милојко Пантиќ го ремети Александар Вучиќ „за сите пари“! (видео)


Ep.1 Urban Explorer: Каде да пиете најдобро кафе во Скопје!? ↓↓↓


Познатиот српски коментатор, легендарниот „ѕвездаш“ и еден од најдобрите спортски новинари во Србија, Милојко Пантиќ, го исмеваше и реметеше премиерот Александар Вучиќ како никој досега.