ЛЕГЕНДА: Навивач на Галатасарај на стадион се обиде да внесе – цела гајба пиво! (ВИДЕО)


Роналдо нека се пази, Мароко гази - 19 ден ↓↓↓



Не му успеа, но мора да се признае дека не беше така далеку.

Изгледа дека пивото на стадионот на Галатасарај е многу скапо, па еден навивач дојде до идеја како да внесе голема количина на натпреварот на својот омилен клуб.

Имено, тој под јакната носеше војничко елече со многу џебови, а голем број шишиња сокри и во панталоните.

Помина две контроли и беше откриен на последната. После првите пронајдени шишиња обезбедувањето го претресе детално и кај него пронајдени беа дури 21 шише пиво.