Руските машини во екстремни ситуации – овие се шоферишта (видео)


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Најдобрите екстремни „оф-роуд“ возачи на камиони и автомобили со неверојатни возачки вештини по калните патишта на Русија и Сибир. Длабоката кал и вода се само уште еден предизвик за нив.