Блиц

Комплекси си имаат сите: Како да ги изнервираш Европјаните со една реченица?

Не сме само ние на Балканов искомплексирани, туку и граѓаните од секоја друга европска држава можеш да ги изнервираш со само една единствена реченица. И тоа е факт. Еве ги клучните комплекси на сите Европјани, сублимирани во една реченица. За да ги пецнеш во најкревкото.

To Top