Славни

Која селендра е Конор МекГрегор (снимка)

Ирецот Конор МекГрегор, кој важи за еден од најпопуларните ликови на денешницата од светот на боречките вештини, правеше проблеми на церемонијата во САД на која се доделуваат музички награди.

После расправијата МекГрегор тргна физички да се пресмета со пејачот Машин Ган Кели. Поголем инцидент спречи обезбедувањето.

To Top