Кога Кристиано ќе ти го даде најубавиот подарок за Нова година (снимка)


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Малиот обожавател го доби најубавиот и веројатно најпосакуваниот подарок баш за Нова година – фудбалска топка потпишана лично од Кристиано Роналдо.